BMI

нивелири, изработени с немска прецизност

BMI

Удароустойчиви Либели

Край на Двойното Мехурче

Оребрен Профил 1.5 – 2.3 мм

Нивелирът с марката BMI е задължителен за всеки майстор любител и в много по-голяма степен за всеки професионалист, който държи на прецизната работа. Ние вярваме, че тя е резултат не само от лични умения, но също и от използването на точния и надежден измервателен уред.

Подборът на качествен инструмент винаги вдъхва доверие и показва компетентност. Уверяваме ви, че можете да разчитате на нивелирите BMI.

BMI е семейна фирма, която произвежда всякакъв тип нивелири, в т. ч. професионални и лазерни нивелири, мастари и други високотехнологични измервателни уреди с доказан произход – на всеки инструмент ще откриете надпис MADE in GERMANY. И така вече повече от 60 години.

Следва тази концепция, защото вярва, че само така може да упражни нужния контрол върху качеството на продукцията. А то е наистина много високо!

предимства

BMI Superstar

Made in Germany!

Удароустойчиви либели

Край на двойното мехурче

как BMI ви помага във вашата работа

Производствената база се намира в Херсбрук, Северна Бавария и оттам излизат едни от най-качествените нивелири, които можете да откриете на нашия и европейския пазар.

Всички усилия на производителя, базиращи се на традиция, но и на новите технологии, са насочени към удовлетворяване на най-високите изисквания на професионалисти, но същевременно

и на майстори-любители по отношение на приложение и точност на съответния уред. BMI прилага изключително иновативни идеи при производството на професионални нивелири.

За това свидетелстват над 40 патента, а също и сертификати за качество, които има BMI. Фирмата се гордее, че винаги може да предложи правилния нивелир за всяко приложение.

Удароустойчиви, ултразвуково заварени либели

Преди 30 г. за първи път прилагат ултразвуковото заваряване на либелите. А по-късно започват да ги произвеждат и от нечуплив материал. Можете да сте сигурни, че при удар либелите няма да мръднат от мястото си заради начина на поставяне, а и освен това няма да се счупят.

Патент за лазерно маркиране на либелите

Нивелирът EUROSTAR 690 няма маркировка върху либелата преди да се сглоби изцяло. Веднага след като се сглоби, компютър отчита мястото на мехурчето и с лазер нанася изключително прецизно маркировката на равни отстояния от краищата му. Върху този процес BMI имат международен патент. За улеснение при работа либелата има допълнителна резка за 2% наклон.

Край на двойното мехурче в либелите

Голяма част от нивелири се произвеждат с кръгла либела, която слага край на неприятния момент с двойното мехурче в нея. Материалът, от който е изработена, е с антирефлексно покритие и не отразява светлината, така че да пречи на работата. Друго предимство на кръглата либела е нейният „увеличаващ“ ефект, който води до по-лесно отчитане на резултата.

Удароустойчиви гумени капачки

Всички нивелири се произвеждат с гумени удароустойчиви капачки, които са монтирани в двата края на уреда. Те поемат вибрациите при изпускане и по този начин предпазват уреда от наранявания и което е особено важно от деформация на профила.

видове профили

Нивелирите BMI се произвеждат от различни по размер профили, но всички те притежават едно качество – висока устойчивост на усукване. Дебелината на профила варира от 1,5 мм до 2.3 мм за различните модели, но Robust и Highprecision са двата модела с най-стабилния 4 камерен профил. Случва се инструментът да падне или да го изпуснете – една от причините нивелирът да не

се деформира са гумените капачки, които поемат вибрациите от удара, а другата се крие в дебелината на самия профил2 мм и неговото оребряване от вътрешната страна, които резултират в конструктивна здравина. По тази причина ние гарантираме дълъг живот на нивелира, а което е още по-важно – дълготрайното точно замерване с уреда.

РАЗМЕРИ

EUROSTAR

20 x 50 мм/ 1.5 мм

SUPERSTAR

20 x 50 мм/ 1.8-2.3 мм

ROBUST

75 x 26 мм/ 2.0 мм

HIGHPRECISION

75 x 26 мм/ 2.0 мм

ТЕГЛО

EUROSTAR

550 г/м

SUPERSTAR

680 – 840 г/м

ROBUST

1060 г/м

HIGHPRECISION

1340 г/м

модели

EUROSTAR

Оребрен профил с тегло – 550 г/м

дебелина на профила 1.5 мм

профил 20 х 50 мм – елоксиран алуминий

допълнителна маркировка  за 2% наклон

 

Виж тук

SUPERSTAR

Оребрен профил с тегло 680 – 840 г/м

дебелина на профила 1.8 – 2.3 мм

профил – 20 х 50 мм

 

Виж тук

ROBUST – премиум клас

Оребрен профил с тегло 1060 г/м

дебелина на профила – 2.0 мм

4 камерен профил, устойчив на усукване 

профил – 76 х 26 мм

 

Виж тук

HIGHPRECISION – без аналог

Оребрен профил с тегло 1340 г/м

дебелина на профила – 2.0 мм

най- стабилният 4 камерен профил 

профил – 76 х 26 мм

 

Виж тук