Посетете новия онлайн магазин за ръчни инструменти и консумативи NKG tools на фирма Новомет КГ

Новомет КГ с онлайн магазин

NKG tools отвори дигиталните си врати. Вече можеш да поръчваш ръчни инструменти от най-висок клас освен по телефона и във физическия ни магазин, и онлайн, без да губиш ценно време! Ние ще ги доставим възможно най-бързо. А ако направиш поръчка над 49.99 лв., ще ти я доставим БЕЗПЛАТНО!

Ако все пак си от онзи тип хора, които винаги искат да пипнат стоката, да я хванат в ръка и разгледат от всички страни, да я „усетят“, както се казва, то можеш да ни посетиш във физическия ни магазин на ул. Гео Милев 30. Едни симпатични момчета ще те консултират какво е най-подходящо за твоя случай и ще ти предложат най-добрия ръчен инструмент. Както знаеш, изборът на качествен инструмент е особено важен, когато работата трябва да бъде свършена добре. А тя винаги трябва да се върши добре!

Ръчните инструменти, които ще откриеш тук, са от най-високо качество и на доказали се през годините водещи европейски производители. Ние вярваме, че предлагаме отлично съотношение цена-качество, и в това можеш сам да се увериш като посетиш отделните категории в онлайн магазина:

A от съвсем скоро обогатихме продуктова си гама и с инструменти, които се произвеждат под нашата марка NKG tools. Решихме да разработим собствена серия продукти, които отговарят максимално на мотото, в което вярваме, а именно да доставяме качествени професионални инструменти на много добра цена. NKG tools зарежда отвертки и дискове за ъглошлайф за общо ползване.

Една вметка – обръщаме ти внимание на това, но ти го знаеш със сигурност, защото си професионалист, че е от особена важност във всяка ситуация да имаш правилния инструмент. А още по-важно е той да е качествен! По две причини – ще спестиш време и разходи.Използването на качествени инструменти пести време, защото производството му се опира на иновативни технологии, които водят до по-висока ефективност и съответно крайният резултат е съкращаване на времето за работа. А пести разходи, защото е произведен от висококачествени суровини, които гарантирано водят до дълъг живот на инструмента и съответно той се ползва години наред. За теб това означава, че оптимизираш бюджета си като не се налага да подменяш инструментите си заради повреди и счупвания. Е, ние препоръчваме да използваш качествени инструменти и ще установиш, че си заслужава.

Обръщаме специално внимание на това, че стартираме разпродажба до изчерпване на количествата на множество продукти от различни висококачествени брандове. Сигурни сме, че ще намериш подходящия инструмент за твоите нужди.

В онлайн магазина може да се пазарува бързо и лесно. Избираш необходимия размер на инструмента от падащото меню под името на продукта „избиране на възможност“ и натискаш бутона „добавяне в количката“. След като си избрал всички продукти, които искаш да купиш, отваряш количката (иконката на кошницата горе вдясно до търсачката над менюто) и попълваш информацията за доставка, адрес и начина за плащане. След това пускаш поръчката с бутон „поръчай“. Засега при нас се плаща само с наложен платеж и банков превод (плащане при доставка), но в бъдеще предвиждаме да включим и други начини за разплащане. Доставяме с фирма СПИДИ. Ако имаш специално желание да се достави с друг куриер, ще трябва да заплатиш сам стойността на доставката и поръчката трябва да е направена по телефона или по имейл.

Едно много голямо удобство, което сме подготвили за теб, е списъкът с любими продукти. Можеш да добавяш продукти в списък с любими такива. Това се прави от иконката червено сърце, която се визуализира като минеш през снимката на продукт с мишката и и го натиснеш. Тогава продуктът се добавя. Какво е предимството при ползването на такъв списък? Ами можеш всеки продукт, който ти хареса да го включиш в списъка и после директно от него да го поръчаш.

В заключение ще те посъветваме да проверяваш редовно в категория „нови продукти“ и „избрано от екипа“ в долната част на главната страница, защото ние ще разширяваме тепърва продуктовата си гама с много интересни предложения.

P. S. Още един съвет, запиши за нашия е-бюлетин, за да можем да ти пращаме редовно актуална информация за оферти, намаления, нови продукти и вземи ПРОМОКОД за 15% отстъпка при първа покупка.